Siis palstalla julkaistaan Tanssiraportteja, Pohdintaa, Keskustelunavauksia ja Filosofointia tanssin ja elon tiimoilta. Kaikki pohdinnat ja tekstit jotka ovat sopimattomia tanssipalstalle saattavat olla mitä parhainta materiaalia näille sivustoille.

Jos sinulla on uusi aihe jonka haluaisit käsittelyyn, kirjoita siitä johonkin kommenttilokeroon. Aloitamme tarvittaessa aiheesta uuden keskustelun ja siirrämme aiheen näin omaksi laatikokseen. Aktiivisimmat keskustelijat saavat myöhemmin halutessaan salasanan jolla voi kirjoittaa suoraan omalle nimikkopalstalleen ja voivat näin myös muokata/poistaa omia kirjoituksiaan.

Jos sopivaa aihealuetta kommentoitavaksi ei löydy, voit lähettää aiheen sähköpostitse: [email protected]. (poista alaviiva)

Huom! Turvallisuussyistä voi olla parempi ettette täytä kommenttilokerossa kysyttävää sähköpostiosoitetta, se ei ole välttämätön. Vain nimimerkkikin riittää.

Jos haluat että kommenttisi siirretään omaksi otsikokseen, merkitse varmuudeksi (S) kommentin loppuun. (siirron jälkeen kommentti voidaan poistaa, mikäli se ei suoraan liity aihelokerikkoon jossa kommenttisi oli)