Aitomiehen kieltäydyttyä puoluesihteerin tehtävistä ja lisäksi eilen katsottuani Erkki Tuomiojan harmaata olemusta, päätin että ei tälläisen kenoniskaisen yöpaidassa kekkaloivan kaljupään ole hyväksi olla puheenjohtajanakaan. Rupean itse puoluesihteeriksi, olihan Timo Soinikin sellainen aikoinaan.

Puheenjohtajaksi pitäisi saada nuorehko nainen ja mahdollisimman moniosainen etu- ja sukuniminen. Turun suunnalta jos löytyisi, niin se jännä murre jo sinällään toisi iloa elämään. Aikoinaan sieltä oli eduskunnassa Heikki Rinne  -niminen mies. Mitään ei saanut aikaiseksi, vaikka lupasi työttömän tapporahaa, minua nauratti aina kun mies puhui sitä murrejuttuaan, ja ihan tosissaan.

Matti voitaisiin pestata puolueen pää-äänenkannattajan höperölehden päätoimittajaksi, mutta tällä kertaa hänen pitäisi myös kirjoittaa päätoimittajan palstaa ja aina välillä myös lukea omaa julkaisuaan. Muutoin joudumme tuuliajolle ja toimittajat alkavat kirjoittaa omiaan ja kinastella keskenään.

Puheenjohtajaksi ajattelin kysyä aina energistä ja veret seisauttavan vaalivoiton tuovaa Pilkettä. Siihen nimeen on niin hyvä yhdistää sloganeitakin ja nimi sekä energinen tempperamentti jää kyllä kaikkien mieleen.

Ohjelma on vielä kokonaan ajattelematta ja ne asiat joiden puolesta taistellaan mutta iskulauseita vaalimainoksiin olen jo kehitellyt.

-Perusaskel kunniaan.
-Perusteettomat välituet verolle
-Tanssi kansalle, liikuntaliput maitokauppoihin
-Tanssinet kanssamme höperöluolan hämyyn