Uusimman tutkimuksen mukaan suomen eduskunnassa näyttäisi olevan melkomoinen joukko pervoja herrahenkilöitä, jotka kansanedustamisen sijaan ahdistelevatkin hameväkeä päivät pääskytyksen.

Syytetyt ovat nousseet puolustuskannalle, onkohan sielläkin sovellettu liian tiukasti nollatoleranssia, ja eikö yhtään miestä ole kukaan nainen ahdistellut? Toivossa kuitenkin varmaan elävät.

Tuttavissani on ollut naispuolisia siivoojia jotka ovat olleet töissä mm. rakennuksilla. Siellä sitä vasta seksuaalista häirintää kuulemani mukaan on tapahtunut. Roisia juttuja ja jopa kourimisia. Yhtään tutkimusta tai syytettä ei kait juurikaan tiedä nostetun. Kaipa siellä karaistuu vaikka ei kait se mukavaa ole.

Onkohan tanssipaikalla mitään vastuuta jos minä kohtaisin siellä ja osakseni saisin kovastikin kiinnostavaa seksuaalista häirintää?

Menisin Metsälinnan omistajalle valittamaan kauhusta kankeana että minuun on sovellettu intiimiä nostatustekniikkaa ja naispuoleinen tahmatassu pyrkii liki iholle, vaadin nollatoleranssia ja sassiin.