Daniel

7.12.2006 palstalla ollut Jerryjeen kirjoitus toi vanhoja etiäisiä mieleen. Julkaisen sen hänen luvallaan tuolla perässä.

Tuta  se kiihko  17-vuotisna tanssilavan hämyisessä nurkassa. -Sehän olikin vain normaalia fiilistelyä ei lupaus jatkosta, en tiennyt, eikä ollut edes jeesusteippiä mukana. Ei saisi leikkiä ladatun aseen kanssa. Armeijassa ei saanut leikkiä aseilla laisinkaan. Tunteillakaan ei saisi aikuiset leikkiä. Miehet leikkivät eri tavoin kuin naiset. Eivätkä he edes ehkä leiki, he vain ovat niin erilaisia. Tietävät rajansa ja tunteen sekä tietävät tasan tarkkaan  unelman harsoon piirretyn utuisen rajaviivan. -ehkä

Jerryjee:

Tulla hakuriviin. Rivistä kohdalle osua aivan järjettömän viehättävän hemaisevan seksikäs tanssineitonen niukoissa vaatteissa joka suorastaan kiskoo Tanssikoneemme keskelle lattiaa. Ja aloittaa hurjan fiilistelyn ja nuljaskoinnin kun musiikki soi. Tanssikoneen tästä innostuttua mukaan samalla mitalla. Kuiskaten Tanssikoneen korvaan "Voi miten sinä voitkin tanssia noin ihanasti, saanhan tanssia vain sinun kanssasi koko illan".

Nuljaskointi jatkuu. Fiilis kohoaa entisestään. Tanssineitonen kuiskaa "haluaisin tuntea tämän yhteisen tanssimme tunteen sylissäsi aamuun asti". Tanssikone jatkaa vielä tanssitusta, heittää peliin monimutkaisimmatkin kursseilla juuri oppimansa kuviot, niin että tanssineitonen on vain enemmän ekstaasissa. Kunnes saatille ja siitä samaan punkkaan "vierihoitoon" aamuun asti. Ja Tanssikone on kerrankin elämässään onnellinen.

Ja puff... tässä vaiheessa Tanssikone herää haaveistaan - todetessaan kävelevänsä yksin tanssien loputtua autolleen. Kuten aina ennenkin

Jostain käsittämättömästä syystä Tanssikone unohtaa edellisen illan pettymyksensä ja suuntaa taas tansseihin uudestaan ajatuksella "jospa jo tällä kertaa..."