Liikkuu huhu että on tavattu outoa väkeä ihan ihmisten ilmoilla. Näin voi käydä kun laitoksia suljetaan ja potilaita pannaan avohoitoon, se on nykyajan trendi.

Supo, Stasi, Valpo ja Ohrana ovat olleet kautta aikain kiinnostuneet ääriliikkeistä ja hiemankin epämääräisistä porukoista joilla lisäksi on omia ja yhtenäisiä aatteita. Vielä pahempi jos heillä on jokin yhteinen tunnus. Pystyyn nostettu tukka, lävistyksiä tai jokin metallilätkä vaatteissa.

Tämä väki puhuu outoja asioita ja keskustelee oudoin termein. Spinni, tuulimylly, synkooppi, chasse, varmaan he suunnittelevat jotakin. Nikkilässä tehtiin aikoinaan lobotomiatoimenpiteitä liukuhihnalla, olisikohan se syytä ottaa uudelleen käyttöön, jos tilanne vaatii järeämpiä otteita?

Supo on vieraillut jo näilläkin sivuilla ja kirjannut tuntomerkkejä. Siis älkää ihmetelkö sitä pitkässä takissa olevaa aurinkolasit päässään olevaa miestä. Hänet saattaa huomata keskiyön aikaan vesipisteellä. Hän tarkkailee erityisesti mammaa jolla on muruja rinnassaan, ponnaripäisiä miehiä, naista jonka kulku muistuttaa veden solinaa ja miestä joka mouruaa kuin urosleijona. Hän seuraa myös Argentiinalaisittain tangoa tanssivaa miestä, jonka hiuskarvakaan ei värähdä päälaella, vaikka hän terävästi käännöksissä kopauttelee ilmeisiä salamerkkejään kengänkärjellään.