Kaminiitto

Erinkaltaista syistä venähti ihosyövän hankintareissu pitkästi huhtikuun puolelle. Teneriffan Playa de las Americas on vuosien saatossa muodostunut vakipaikakseni kahdesta syystä: aurinkoa saa melko varmasti ja 4-tähden hotelleista löytyy tanssipaikkoja. Puerto de la Cruz'n puolella on kyllä tanssipaikkoja, mutta helposti joutuu ottamaan päivällä auringon sijasta poutapilveä.

Kuvittelin, että Americasin pohjoispuolelta (Fañabe, Adeje tasolta) löytyisi myös tanssipaikkoja, mutta enempi oli pettymys. Vanha hotellinvaihto-ohjelma toimi edelleen parhaiten: klo 20 Vulcano, klo 21 Mediterranean, klo 22 Conquistador (baari) ja klo 23 Palmeras Playa. Näin välttyi siltä, ettei tarvinnut katsella iänikuisia, samoja show-ohjelmia. Kaikki nämä hotellit ovat pienessä rykelmässä.

Jos aikoi istua samassa paikassa koko illan, niin merenpuoleisen Iberostarin katutason baarissa kaveri soitti todella hyvää tanssimusiikkia, masurkasta alkaen (show oli alakerrassa). Riu Adejesta taksi Vulcanon eteen maksoi 10 €/ suunta (moottoritien kautta ajettuna matkaa vähän alle 10 km, rantaa kävellen noin 5 km). Tällä kertaa ei tullut käytyä esimerkiksi Troyassa.

Yleispiirteenä voisi sanoa, että tanssitarjonta koko ajan vähenee. Syynä ilmeisesti on se, ettei paritanssi ole ollut muotia viimeiseen 30:en vuoteen. Miljoonat eivät voi olla väärässä, disco on kai sitten hyvää.