Toinen toistaan vieraampia tosi-tv formaatteja on kokeiltu, mutta härmäläisille eivät ulkomaan hömpötykset kelpaa. Tai jos markkinamiehet niitä oikein tyrkyttävät, niin ehkä jonkun aikaa. Syvältä tai ainakin keskisyvältä kansanperinteestä on kaivettava se härmäläinen sovellus, mikä saa juron ja turhan sivistyksen vaikutuksesta vapaan kansanosan innostumaan. Lisäksi tarvitaan sankari, jonka juuret ovat maalla eli kehä III:n pohjoispuolella. Maanomistus, tilanhoito tai asuinpaikan etäisyys kehätiehen eivät ole ratkaisevia. Sopiva puoluetausta auttaa maalaisassosiaatiossa ja monet muistavat vielä maajussille morsian -sarjan. Eivätkä kaikki ehkä edes huomaa, että tämä ei ole se sarja. Eikös siinäkin kilpailijat käyneet jossain tanssimassa.

Sankarin tulee myös osoittaa luontaista kömpelyyttä ja halveksuntaa auktoriteetteja kohtaan. Sitten tarvitaan vielä (tarpeeksi) kallis (0,95€/kilaus) äänestysjärjestelmä, jotta tavalliset kansalaiset eivät innostuisi liikaa äänestämään. Äänestäjiksi valikoituvat näin lähinnä ne kateelliset, pahasuovat tai vahingoniloiset, jotka eivät muutenkaan laske rahojaan. Niin ja tietenkin ne, jotka omistavat eduskunnan työsuhdekännykän. No, Kanerva nyt tuskin kehtaa, väärä puoluekin, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Ei kai tapojaan niin helppo ole muuttaa. Ja onhan automaatti bimboa turvallisempi viestin vastaanottaja. Se ei myy viestejään juorulehdille.

Tästä puolivahingossa keksitystä formaatista olisi vielä karsittava loputkin vieraan formaatin piirteet, jotta tuotantoyhtiö voisi julistaa sen täysin omaksi tekeleekseen ja saada uuden formaatin myytyä muihinkin maihin.