Humppis

Tunnus suljettu väliaikaisesti
Tämän palstan tarkoitus on sivistyneellä, rakentavalla ja tarvittaessa kriittisellä keskustelulla edistää suomalaista tanssikulttuuria sekä tanssijoiden keskinäistä ymmärtämystä, suvaitsevaisuutta ja tasa-arvoa. Kirjoittajien edellytetään noudattavan palstan sääntöjä. Kaikki kirjoittajat ovat ilmoittaneet hyväksyvänsä säännöt.

Käyttäjätunnuksellasi on toistuvasti lähetetty artikkeleja, jotka käyttäjät ovat luokitelleet asiattomiksi. Palvelimessa on automatiikka, joka sulkee tunnuksen määräajaksi, jos roskia kertyy paljon.

Koska asiattomiksi arvioitujen artikkelien määrä on kasvanut aikaisemmasta varoituksesta huolimatta, järjestelmä on sulkenut tunnuksesi 12 vuorokaudeksi. Jos sen jälkeen laukaiset sulkutoiminnon uudelleen, sulkuajaksi tulee vähintään 18 vuorokautta.

Hyväksyn ratkaisun

.......................................................................................................................
Ennen vapuntienoon kokeiluani en sitten vuodenvaihteen ole tuolle palstalle yrittänytkään kirjoittaa. Nyt näköjään yhden viesti poisto (katosi alle vuorokaudessa) riitti uuden kirjoituskiellon voimaanastumiseen 12 vrk tällä kerralla siis, koska ne 5 ja 8 vrk tulovat kärsityiksi jo joulu-tammikuussa.

YKY toimii edelleen tehokkaasti. Siihenpä päättyi kokeiluni. Moinen väki saa olla ihan omissa oloissaan minun puolestani.

Tämä viestini (vastaus DeeJanen/Candicen viestiin) poistettiin:

Tuli nähtyä:ei tartte uudestaan heti mennä..
Humppis
2008-05-02 10:38

No, ehkä ei nyt sentään ihan noinkaan.

Tästä alkuperäisestä viestistähän palstaa pidempään seuraavat tunnistavat C:n jokakeväisen purkauksen, nyt vain uuden nimimerkin suojista:

"Tuttuja kyllä näkyi,suurinosa (miehistä) kyllä tervehti muttei vaivautunut tanssittamaan (mikä ei sekään ollut muuttunut miksikään) niin totesimpa että keksin kesäksi tyystin muuta tekemistä kuin lavoilla ramppaamisen. Se laji on nähty jo...

Naistenrivin sijoittuminen naistenhaulla oli aivan shokki!!!!"

Jokaisella suurella ja varsinkin suositulla lavalla tilanne on samanlainen -nyt se oli vielä avajaisten vuoksi jonkin verran kärjistynyt.

On ihan luonnollista, että niiden kanssa tanssitaan, joiden kanssa se parhaiten sujuu. Tuttuja toki tervehditään, vaikka heidän kanssaan ei tanssittaisikaan.

Ruuhkatansseissa jää moni todella haluttukin kiinni saamatta. Naistentunnit ovat oivia tilaisuuksia tuollaisille hakukohteille tilanteen paikkaamiseen (varsinkin jos ja kun tietävät olleensa tavoiteltuina).

Noin ainakin minun vakitanssisuosikeistani moni tekee. Uskon tilanteen olevan hyvinkin suurella osalla aktiiviväkeä samanlaisen.

Itseltänikin jäi jopa muutama must-tason täsmähaku vain yrityksen asteelle tungoksen vuoksi.

Kesää kuitenkin on vielä jäljellä. Itse asiassa se on vasta edessä.
........................................................................................................................
Sadat ellei peräti yli tuhat palstan lukijaahan tunnistaa C:n sekä kirjoitustensa että nicciesittelyjen perusteella. Sadat myös tietävät hänet lavoilla (lähinnä Kolmilammi ja Riutta) tavanneina ja siksi ovat selvillä siitä, mitkä ovat ne suurimmat syyt heikkoon flaksiinsa.

Tanssijanahan hän on keskinkertaista huomattavasti parempi (itsekin olen pari kertaa kanssaan tanssinut), mutta olemuksensa ja varsinkin töykeän torjuva ilmeensä ei juuri miehiä hakuihin houkuttele.

Miesten syyttelyyn siis ei pitäisi olla aihetta. Hänen viestiään ei silti katsottu aiheelliseksi poistaa, kuten ei Juuliankaan.

Tasapuolista?