sunnuntai, 30. marraskuu 2008

Teräsmummojako tansseissako?

Yli viisikymppisistä saatetaan käyttää sanaa vanhus, mummo tai papparainen. Moni yli kuusikymppinen voi käydä tansseissa ja heilua siellä hiki hatussa ilman että lainkaan ihmetellään.

Ote paikallislehden uutisesta:

Teräsmummo juoksi laukkuvarkaat kiinni Britanniassa

  15. lokakuuta 2008 

Lähes seitsemänkymppinen eläkeläisnainen yllätti laukkuvarkaat toden teolla Britanniassa. Paikallisten lehtien mukaan tämä vanhempi leidi istui kaikessa rauhassa puistonpenkillä, kun kolme nuorta miestä nappasivat hänen vuokrarahansa sisältäneen käsilaukun.

Maastojuoksun piirimestarina 1950-luvulla kunnostautunut nainen ei kuitenkaan jäänyt laakereilleen lepäämään, vaan ampaisi saman tien nuorukaisten perään.

- Hyppäsin hetkeäkään miettimättä ylös ja juoksin heidän perässään niin lujaa kuin pääsin. Huusin heille ja olin raivoissani, nainen kommentoi.

Nainen roikkuikin laukkuvarkaiden kannoilla läheiselle hotellille asti ja sai lopulta napattua yhtä nuorukaista kauluksesta. Teräsmummon mukaan voro pudotti peloissaan laukun, mutta pääsi itse kuitenkin karkuun.

- Luulen, että pojat luulivat minun olevan helppo nakki, koska olen pieni ja vanha. En kuitenkaan olisi missään tapauksessa jäänyt paikoilleni istumaan ja päästänyt heitä karkuun.

Uutistoimisto AFP:n mukaan poliisi tutkii tapausta, muttei suosittele kenenkään seuraavan juoksijamummon esimerkkiä.

(STT: uutinen)

Kommentit

Ladataan...