Kyykistykää olkaa hyvä.

 

Jotkin huoltoasemaketjut ovat panostaneet erityisesti vessojensa siisteyteen. Seinillä siivousvuorolistat ja lupaukset että vessat siivotaan/tarkistetaan joka toinen tunti.

Suuri asiakasmäärä kuormittaa eniten juuri vessoja. Joissakin tapauksissa asiakas ei ostakaan mitään, käy vaan kusella. Silti jos muistaa että tuolla vessassa oli kauhea katku, saattaa asiakas pidätellä ja mennä seuraavaan siistimpään paikkaan ja ostaa samalla kahvin & pullan.

Miesten puolella rosterikouru on yksi pahimmista ureakärygeneraattoreista. Joissakin tapauksessa siihen on heitetty raikastustabletteja jotta toinen katku voittaisi toisen.

Jos mennään puheissa tanssipaikkojen vessoihin niin Riutanharjun kusiputka on vanhaa mallia ja yksi niistä häntäpään laitoksista. Huonompiakin löytyy, ympärivuorokautissa paikoissa on yleensä siistimpää mutta usein ahtaampaa.

Vessapaperia käytetään asiakkaiden taholta surutta myös kasvopyyhkeenä jos käsipaperi pääsee loppumaan, monenmoista parannettavaa olisi jos päätoiminen vessapoliisi joka paikkaan palkattaisiin.

Muistettava on  että asiakkaathan sen siisteyden osaltaan tekevät. Heittääkö paperit sinne mihin pitää ja pissiikö mies kapealla suihkulla vai sohottaako kuin palokunnan sumusuutin, oma valinta tai valuvika suuttimessa.

Jos teillä on kuvia yleisten tilojen vessoista, tänne saa lähettää julkaistavaksi.