Kuullostaa kiroamiselta mutta on unkarilaista karjalanpaistia. Olkoot se teille ohjeeksi pakkaspäivien ratoksi.

Ken kunnon turisti on Budapestissä käynyt, on syönyt pörkölttiä ja tuonut paprikapurkin matkamuistokseen.

Jos järjestettäisiin äänestys euroopan pahimmasta kansallisruuasta, liettualainen Zeppelin olisi kärkisijoilla. Ei taida olla turistia joka olisi pystynyt koko annoksensa syömään.

Näyttää puikulaperunoilta mutta ovatkin liisterimöhkäleitä.

Plazan matkalaukku kirjoittaa seuraavaa:

Arkkiliettualainen ruoka-annos cepelinai löytyy jokaisen itseään kunnioittavan paikallista ruokaa tarjoavan ravintolan listalta.

Cepelinai on raastetusta ja liisterimäiseksi muokatusta perunasta rakennettuja zeppeliinin muotoisia pötkylöitä, jotka on täytetty yleensä jauhelihalla ja kypsennetty keittämällä. Ei kaunista eikä suorastaan herkullistakaan mutta vatsan täyttävää edullista mättöä. Olutravintoloissa on usein erillinen hiukopalalista, josta kannattaa kokeilla valkosipulin kanssa voissa paistettua ruisleipää tai vaikkapa savustettuja siankorvia tai kärsää.