Lokakuun 28 päivä. vuonna 2008 kirjoitin Anita Hirvosen alkaneesta sairaslomasta. (Juttu alhaalla viivan alla). Anita aloittaa vasta nyt keikkailun, tilanne oli pahempi kuin ensin vaikutti.

Anitahan on kokenut artisti ja aina niin pirteä. Esittää tunteella ja eläytyy lauluihinsa. Erään kerran tanssipalatsissa Anita nostettiin orkesterin poikien toimesta lavan reunan kaiuttimen päälle jossa hän lauloi ja heilutteli jalkojaan. Nalle Lehtonen soitti selällään trumpettiaan. Toisella kertaa muistan kuinka hän kyynelehti laulaessaan "et usko kuinka koskeekaan"......ja "kun syliin toisen sua työnsin sylistäin......". Otteita omasta elämästään.

Anita on ollut raittiina jo 38 vuotta, silti hän käy vielä nykyisinkin säännöllisesti AA:ssa. Anita on FaceBook käyttäjä ja hän ottaa kavereikseen kaikki jotka haluavat. Hänellä onkin jo yli viisituhatta kaveria ja hän haaveilee vielä joskus saavansa oikein elämänkaverinkin.

Ero Pasi Rissasesta oli vaikea asia. Pasi ja Anita tekevät vielä töitä yhdessä Strada -yhtyeen kanssa keikkaillen ja ovat ystäviä. Anita ja Diva -koira asuvat Riihimäellä omakotitalossa. Anita maalaa myös tauluja ja toivotaan nyt että äänihuolet ovat taakse jäänyttä elämää.

Pihalla kasvaa koivuja josta voi näin keväällä valuttaa mahlaa. Se on Anitan drinkki nykyään. Ja tsemppiä vaan sulle Anita.

________________________________________________________________________________

Kyhmyjä työkalussa 28.10.2008

Anita Hirvosta vaivaa sama vaiva joka niin montaa äänityöläistä on vaivannut, -kyhmyjä äänihuulissa.
Muistatteko "mennään bussilla" - TV-sarjan? Siinä oli Olive jolle tuli helposti kylmänkyhmyjä. -Mitähän ne ovat?

Hirvoska on sairaslomalla Virossa just nyt. Eestin Aamuposti haastatteli Riihimäen tyttöä ja sai selville että Anitan kurkkua terapoidaan. Hän tekee ääniharjoituksia ja saa myös voice massagea.  Auttaako se, tiedetään tarkemmin vasta huomenna jolloin lääkäri katsoo kameralla Anitan kurkkuun.

Yksin ei Hirvoska Viron Saarenmaalla oleile vaan ystävättärensä kanssa ja rentoutumisen ohella hän saa äänihierontaa, eli sitä Voice Massagea. Se taas on rentoutumisesta kaukana ja sairaslomaa on 12. joulukuuta asti. Kyhmyt ovat tyypillisiä rasitusvammoja, jotka hoitamattomina voivat pilata laulajan uran.

La Strada soittaa Riihimäen teatterissa kaiken aikaa joten orkesteri on kyllä valmiina. Hoperon Riihimäen alueen aluepäätoimittaja Mikko, voinee pitää meitä ajan tasalla kuinkas se Hirvoska sitten jatkossa tervehtyy.