Siis varokaa kun käytte mammaanne katsomassa vanhainkodissa ettette saa tikusta silmään.

 

Kun linkitin uudestaan tuon allaolevan jutun, satuin lukemaan ne kommentit  (37kpl) ja huomasin että olinkin unohtanut millaisia verbaalikkoja t-net palsta on joskus innoittanut kynän varteen.

Kaminiitton huumori on todettu englantilaistyyppiseksi. Aikoinaan TV-ssä oli sellainen sarja kuin "pitkän Jussin majatalo", sille sekä Mr. Beanille olen nauranut TV:n ääressä ääneen.

 

Kanssatanssija kirjoitti 26.10.2007 - 16:59
Suotta pahoittelet.

Minun on välillä pakko muistuttaa itselleni, että luomieni fantasiahahmojen takana on oikea ihminen.
Tanssinet kirjoittajineen muistuttaa lavatansseja. Useimmat kai tykkää kirjoittamisesta. Kenenkään en ole kokenut mollaavan toisen kirjoitustaitoa. Olemme tässä mielessä suvaitsevia.

Itse olen kokenut rikkautena erilaisuuden. Esim. Jerryjee tässä mielessä on hyvinkin inspiroiva, vaikka mies onkin. Kolinan koen asuvan samassa rapussa mutta eri kerroksessa.

Höperehtiminen sen itsensä vuoksi ei oikein tahdo sujua.
Daniel kirjoitti 26.10.2007 - 19:42
Hyvä K-tanssija ja Aitomies:

En ole toiveikas tämän jatkumisesta, mutta homma on kuin konkurssi. Vaikka turpiin tulee niin paljon tulee oppia. Ihmiset ovat lyhytjännitteisiä ja luettavuus on tärkeä asia. Osoite tänne hukkuu muutamassa viikossa, mutta tämä onkin kuin päivänkorento.

Elää hetken ja syntyy uudestaan erilaisena ellei hauki nappaa jo ennen kuin osaa lentää.

Aloittakaa uusi aihe päivittäin, kukaan ei myöskään kiellä analysoimasta fantasiahahmoja. Aitomiestä ei olekaan. On vain piste joka ei liiku kitkattomalla alustalla. Ja hänen luomansa Identi joka se vasta outo käsite onkin.

Sen kanssa kun menisi leijonan kitaan, niin jopas leijonakin kakoisi kurkkuaan.

Jerryjee on oppinut mies ja skeptikko.Kaksi skeptikkoa ei mahdu samalle jakkaralle, Humppis on toinen.

Mitä Kolinaan tulee, hän on terveiden elämätapojen lähettiläs. Se taas on joillekin sama kuin tulisi tumppaamaan tupakan suoraan suusta.

K-tanssija on uusi outo ilmentymä. Kirjoittaa Koskelasta kuin vanhasta tutustaan. Ihmiset oudoksuu ja ei tiedä miten suhtautua. Millähän jalalla hän aloittaa cha-chaan on monen mielestä ollennaisin asia maailmassa.

Kanssatanssija kirjoitti 27.10.2007 - 08:02

Täytyy orientoitua uudestaan. Pysyäkseni Linnan maailmassa olo on kuin bunkkerilinja olis puhkasematta. Hiirveesti on hosuttu, juuri mitään ei ole saatu aikaan. Yritetään kerran vielä. Kehenkä voin luottaa?



Kaminiittoa ei voi ottaa edes ammustenkantajaksi sinne missä ruuti palaa. Se piru purkaisi panoksista nallit pois.



Entäs Humppis. Okei, annetaan sen tehdä sotajuoni mutta ei oteta sitä mukaan tositoimiin. Humppis menis kuin mikkihiiri mättähältä mättähälle. Johtais edestä. Lopputulos Rokan sanoin : Suotta tapatti itsensä.



Daniel saa hoitaa sotapropagandan. Antaa meille moraalia. Jäljelle jää Aitomies ja Kanssa.



Humppiksen sotajuoni: Olkaa pojat ihan omia itseänne vaan. Kun ne näkee teidät, toteavat: Sieltä ne rumat ankanpojat tulee. Varsinaiset lattapäät laineilla.



Danielin sotapropaganda: Muistakaa te olette Joutsenia. Taisteluosastot Kyhmy ja Laulu. Tunnussana: Kaikki vaikuttaa kaikkeen.



Kerran vielä pojat.