Ei kouriminen vaan kouliminen. Joillekin on on ongelma se ettei hakurivistöstä sen tarjonnan runsaudesta huolimatta, löydy sopivaa tanssitettavaa haettavaksi. Tällöin olisi kuitenkin muutama keino käytettävissä jos aika vain sallii. Ja jos ei salli , niin ainahan voi eri toimenpiteet kohdistaa myöhemmin viikolla tehtäväksi, kuin tähdäten seuraaviin tanssikertoihin.

Jos haettava on liian lyhyt, hänelle voi tarjota korkeampikorkoisia kenkiä.

Jos haettavan henki haisee, niin hakutapahtuman yhteydessä hänelle voi tarjota suun raikastetta.

Jos haettavan hiki tuoksahtelee tai paita on niljakkaan märkä, niin tälläiselle henkilölle voi haun yhteydessä tarjota uutta raikastettua paitaa.

Pitkähiuksisen kanssa tanssittaessa joskus on on ongelma suuhun lentävät hiukset. Saanko luvan ja ensin leikata hiuksenne? -tämäntyyppinen hakukutsu kaiken muuttaa voi.

Tukevampaa ihmistä tiuhaan haettaessa ja häntä ilta illan jälkeen kovinkin voimakkaalla temmolla tanssittaessa, hän on huomattavasti sirompi jo parin vuoden koulimisen jälkeen.

Jos pitää vain tummista tanssitettavista mutta hakurivissä on vain blondeja, voi tarjota peruukkia heti siinä lattialle astellessa.

Hammaskaries on rumaa ja aiheuttaa myös hajuja. Näppärä tanssittaja poistaa pienimmät plakit ja rumentavn hammaskiven vaikka kahden tanssikappaleen välillä.

Hieman tämäntyyppistä muokkausta teki, -ei Ralf Nordström vaan plastiikkakirurgi Reza Voussough morsiammelleen, ennen kuin meni tämän kanssa naimisiin.

Seurusteluaikana mies vihasi kumppaninsa vartaloa mutta muokkasi tätä mieleisekseen ennen kuin meni naimisiin kanssaan. Mies teki  hänelle kahdeksan leikkausta  ja muutti tämän rinnat, reidet, silmät ja kasvot. Operaatioiden tekeminen kesti 5 vuotta ja Daamin vartaloon istutettiin 1,6 kiloa silikonia. Naisen a-kupin rinnat muuttuivat f-kuppiin.

Naista leikeltiin sieltä täältä ja häneen ruiskittiin myös botoxia. Mies ei myöskään nuukaillut, mitäpä mies ei tekisi tulevalle vaimolleen, sillä toimenpiteet maksoivat yhteensä yli 21000 euroa.

 

The Sun lehden artikkelissa on nähtävissä vaimo ennen ja jälkeen operaatioden.