Suomen itsenäisyysjulistuksesta on sitten kulunut 92 vuotta, sitä piti mennä juhlistamaan Lohjan Tanhuhoviin, missä Teuvo Oinas ja Martti Metsäketo orkestereineen loivat juhlatunnelmaa tanssivalle yleisölle. Kun kaksi tanssikansan suursuosikkia sattuu samaan paikkaan, niin voi arvata, että tuvan seinät pullistelevat.

Noitavainojen eli naistentunnin aikana kahviossa oli mukava  vaihtaa kuulumisia eli minä kuuntelin, kun toiset puhuivat puolilevottomia ja samalla yritin nauraa oikeassa kohdassa.

Eräs "tositarina" tapahtui kymmeniä vuosia sitten pääkaupungissa. Päätuotteenaan Jallua myyvä liikeyritys oli jostain syystä  eli kun halvalla sai lähinnä ostanut ison erän miesten työrukkasia. Liikkeenjohto oli jo kippaamassa tilaa vievät laatikot kaatopaikalle, kun toinen kavereista kiljaisi, että Heureka suomalainen geisha on syntynyt. Kohtuullisen kaukana pääkaupungista leviäviin lehtiin ilmestyi  pika pikaa mainokset suomalaisesta geishasta. Kauppa kävi ja suomalaista geishaa ostettiin muutamassa kuukaudessa yli miljoonalla markalla postitse jälkivaatimuksella. Lähetyksen sisältönä oli miesten vasemman käden hanska ja pieni purkki tummelia (vaseliinia).  Yhtään valitusta ei tullut, joten siitä päätellen asiakkaat olivat saamaansa tyytyväisiä. Oikean käden hanskan kohtaloksi muodostui kaatopaikka, kun liikemiehet jostakin syystä loivat katseensa muihin liikeideoihin.